Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 143 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de frunze de dafin, chimen măcinat, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Combinați fasolea, bulionul și următoarele 5 ingrediente (prin chile) într-un aragaz lent electric. Acoperiți și gătiți la 10 ore scăzute. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă sucul și sarea. Polonic 1 1/2 cani supa în fiecare din cele 6 boluri; se presara fiecare cu 2 lingurite coriandru tocat. Completați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe smântână.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.