Supă De Fasole Brună

Supă De Fasole Brună
Brown Bean Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 578 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, apă, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Rețete similare includ Supă de șuncă și fasole, Bean Counter Chowder, și Supă de cartofi și fasole.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea și apa într-o oală mare. Aduceți la fierbere și gătiți până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 1/2 ore. Condimentează cu 1 1/2 lingurițe de pudră de chili și 1 1/2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce fasolea se gătește, zdrobiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă și carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați piureul de roșii, 1 lingură de pudră de chili, 1 lingură de sare și pesmet. Amestecați în oală cu fasolea, adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a atinge grosimea dorită. Gustați și reglați condimentele dacă doriți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista