Supă de fasole albă cu usturoi cu pui și Bietă

Supa de fasole albă cu usturoi cu pui și Bietă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 409 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piept de pui, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ciorbă de Bean și fasole albă, Ciorbă de bietă, fasole albă și cartofi, și Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare până la sclipire.
Adăugați ceapa, 1 lingură de usturoi tocat și un vârf de ardei roșu zdrobit. Gatiti la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați bulionul, ciorba elvețiană și fasolea și dați la fiert. Reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți până când smogul este fraged și supa este ușor îngroșată, aproximativ 15 minute.
Adăugați puiul și restul de 1/2 lingură de usturoi și fierbeți ușor la foc moderat până când puiul este doar gătit, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.