Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole și orz cu aragaz lent. Această rețetă servește 10 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, piper, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 55 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Orz De Fasole Cu Aragaz Lent, Tocană de fasole și orz cu aragaz lent, și Supă de vită și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: aragaz lent
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți 6 căni de apă, fasolea, orzul, usturoiul, morcovii, țelina, ceapa, frunza de dafin, 11/2 linguri sare, amestec de plante, puțin piper și ciuperci porcini (dacă se utilizează) într-un aragaz lent. Strângeți roșiile prin mâini peste oală pentru a le descompune și adăugați cu sucurile lor. Acoperiți și gătiți la înălțime până când fasolea este destul de fragedă și supa este groasă, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Orz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați spanacul și brânza și amestecați până când spanacul se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4
Scoateți frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
5
Puneți supa în boluri încălzite și stropiți fiecare porție cu oțet și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat