Supă de dovleac condimentată cu unt rumenit cu ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac condimentată cu unt rumenit cu ghimbir. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 685 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,45 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână semințe de cardamom, nucșoară, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt cookie-uri de melasă cu unt rumenit, condimentate, condimentate, Tort de pere condimentat cu glazură de unt rumenită, și Gogoși De Dovleac Cu Unt Rumenit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați dovleacul și dovleceii pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele și orice părți strânse. Puneți carnea cu fața în sus într-o tigaie mare cu 1 cană de bulion. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până când legumele sunt fragede când sunt străpunse cu o furculiță, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Între timp, topiți 3 linguri. unt într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați ceapa și 1 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este moale si incepe sa arate cremoasa, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mic sau mediu-mic și gătiți ceapa, amestecând la fiecare câteva minute, până când capătă o culoare caramel și devin destul de dulci, aproximativ 30 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Când dovleacul și dovleacul sunt fragede, scoateți carnea și puneți-o deoparte; aruncați piei. Rezervați orice lichid în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Întoarceți oala cu ceapă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați usturoi și 2 linguri. ghimbir proaspăt. Gatiti, amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 2 minute.
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
9
Adăugați restul de 7 căni de bulion, morcovii, dovleacul gătit și dovleceii și lichidul rezervat din tigaia de prăjire. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Cuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Rotiți legumele într-un blender (în loturi) până când sunt complet netede. (Pentru supa netedă mătăsoasă, puteți turna supa pură printr-o strecurătoare.) Reveniți la oală și amestecați zahărul brun. Condimentează cu sare după gust. Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Puneți un castron mic sau o cană de măsurare lângă aragaz. Topiți restul de 4 linguri. unt într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Vinegretă De Verjuic
12
Adăugați 1 linguriță rămasă. ghimbir proaspăt. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand untul incepe sa spumeze. Se amestecă constant amestecul până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
13
Se toarnă amestecul în vasul de așteptare sau în ceașca de măsurare. Împărțiți supa în 8 boluri și serviți fierbinte, cu un vârtej de unt rumenit cu ghimbir în fiecare porție.