Supă de curcan, varză kale și orez brun

Supă de curcan, varză kale și orez brun
Supa de curcan, varză kale și orez brun este un fel principal pentru 6 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 204 calorii . Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână orez brun, piper, până la 6 șalote și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. Este perfectă pentru iarnă . 3387 de persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 98% , acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt fasole neagră și orez brun cu varză kale cu usturoi , conopidă, orez brun și orez prăjit cu legume și supă picantă de linte și orez negru cu varză kale, spanac și praz .

Instrucțiuni

1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați șalotele, morcovii și ardeiul gras și sotați, amestecând frecvent, până când legumele încep să se rumenească și să se înmoaie ușor, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați carnea tocată de curcan și amestecați până când carnea devine albă și începe să se coloreze ușor pe margini, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia TerestrăTurcia Terestră
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ierburile de Provence și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
6
Adăugați 4 căni de supă, roșiile și orezul. Aduceți la fierbere. Adăugați varza kale și condimentați cu 3/4 linguriță de sare și piper negru proaspăt măcinat. Reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când legumele sunt fierte, aproximativ 15 minute. Condimentați cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
KaleKale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Turnați supa în boluri cu polonicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă De Porumb1 Conservă De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
PolonicPolonic
8
Presărați fiecare porție cu pătrunjel și parmezan, dacă folosiți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Revista