Nevoie de o supă fără lactate? Supa de curcan cu legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 196 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, țelină, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă de curcan rămasă cu legume rădăcinoase, Tocană de curcan cu legume rădăcinoase, și Cârnați de curcan cu legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Aduceți carcasa de curcan și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Îndepărtați și aruncați orice gunoi care se formează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați țelina tocată, morcovii tocați, ceapa spaniolă tocată, 1/4 pătrunjel, frunzele de dafin și boabele de piper și reveniți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit timp de 3 ore. Strecurați bulionul de curcan printr-o sită de plasă și îndepărtați orice grăsime care plutește la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Spaniolă
Bulion De Curcan
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Morcov
Pătrunjel
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa roșie; gatiti pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Roșie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați țelina tăiată cubulețe, morcovii tăiați cubulețe, păstârnacul și rutabaga; gatiti inca 5 minute. Se amestecă usturoiul și pătrunjelul tocat și se fierbe încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Morcov
Pătrunjel
Păstârnac
țelină
Usturoi
5
Se toarnă bulionul de curcan, se condimentează după gust cu sare și piper și se aduce la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Bulion De Curcan
6
Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când legumele sunt aproape fragede, 15 până la 20 de minute. Se amestecă orzo și se gătește până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Acoperiți și scoateți oala de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați să stea până când orzo-ul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire