Conopida și supa de măcriș ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 276 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. Un amestec de unt, conopidă, sare de mare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. 8 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Măcriș, Supă De Măcriș, și Supă de măcriș și usturoi.
Instrucțiuni
1
Așezați buchețelele de conopidă, cartoful și ceapa într-o cratiță cu untul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De Conopidă
Unt
Cartofi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește ușor și, când conținutul începe să sfârâie, se acoperă cu un capac și se transpiră totul la foc mic timp de aproximativ 10 minute. Legumele nu trebuie să fie deloc colorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
3
Adăugați bulionul și aduceți la fierbere, apoi turnați laptele și reveniți ușor la fierbere. (În acest fel, nu se va forma spumă în lapte.) Condimentați după gust, apoi fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute când legumele trebuie să fie moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Stoc
Lapte
4
Se toarnă jumătate din smântână, apoi se face piure într-un robot de bucătărie sau blender sau se amestecă în tigaie cu un blender de imersie. Treceți piureul printr-o sită într-o tigaie curată, frecând cu spatele unei oale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Polonic
Sita
Tigaie
5
Se amestecă restul de cremă. Gustați pentru condimente și aduceți supa la fierbere. Se toarnă în farfurii de supă, se acoperă cu bucăți de măcriș și se adaugă câte o lingură de caviar la fiecare.