Supă de ciuperci condimentată și acră (Tom Yam Hed)

Supă de ciuperci condimentată și acră (Tom Yam Hed)
Rețeta supă de ciuperci condimentată și acră (Tom Yam Hed) ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de tei kaffir, ciuperci de paie, ciuperci de stridii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de ciuperci fierbinte și acră (Tom Yum Het), Supă de ciuperci fierbinte și acră cu Bok Choy, și Luni Fără Carne: Supă Fierbinte Și Acră De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți la fierbere ciorba de legume, șalotă, galangal, lemongrass, frunze de tei kaffir și ardei iute. Continuați să fierbeți timp de 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Stoc De LegumeStoc De Legume
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
GalangalGalangal
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ciuperci de stridii și paie și roșii cherry. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și condimentați cu pastă miso, suc de lămâie și concentrat de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Ciuperci De PaieCiuperci De Paie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MisoMiso
StridiiStridii
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
3
Altele
4
Retipărit cu permisiunea bucătăriei Spa thailandeze Chiva-som de bucătarul Paisarn Cheewinsiriwat și echipa sa culinară, (C) 2005 (retipărit 2007). Ediții Didier Millet PTE LTD pentru Chiva-som international health Resorts CO., LTD
Ingrediente de care veți avea nevoie
MeiMei

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista