Supa de ceapă franceză în stil Restaurant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 705 calorii. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 31 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, untul, vinul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ceapă Franceză În Stil Restaurant, Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele, și Supă De Ceapă Franceză În Stil Bistro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare de supă la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul, sarea, piperul negru si cimbru pana ce ceapa este moale si maro, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Unt
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă vin roșu și sherry; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când nu mai puteți mirosi alcoolul gătit, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Alcool
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Se presară amestecul de ceapă cu făină și se amestecă până se acoperă; gatiti timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
4
Se toarnă bulion, se amestecă pentru a se amesteca în făină și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) în timp ce supa fierbe. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pâine
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Prăjiți feliile de baghetă în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 12 până la 14 minute, întorcând pâinea la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Pâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți pâinea prăjită și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
8
Setați un suport pentru cuptor la aproximativ 8 inci de sursa de căldură și porniți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Supa polonic în 6 crocks rezistente la cuptor, umplându-le aproximativ 3/4 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Cuptor
10
Așezați 1 sau 2 felii de pâine în boluri și acoperiți fiecare cu o felie de brânză elvețiană și o felie de provolone. Așezați cu grijă crocantele umplute pe o foaie de copt robustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Provolone
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
11
Se fierbe supa până când brânza se rumeneste și se fierbe, 3 până la 4 minute.