Supă De Ceapă Cu Aragaz Lent

Supă De Ceapă Cu Aragaz Lent
Supa de ceapa Slow Cooker este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 3. O porție conține 450 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos worcestershire, coniac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent, și Supă De Ceapă Franceză Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa dulce și ceapa roșie în unt topit până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Gatiti si amestecati usturoiul in amestecul de ceapa pana cand este parfumat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Se toarnă carne de vită, brandy, sos de soia și sos Worcestershire în aragaz lent. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Gatiti supa la mare timp de 4 pana la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
5
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți supa în 3 boluri rezistente la cuptor; top cu crutoane și o felie de Provolone pe bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
CrutoaneCrutoane
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista