Supă De Cartofi La Cuptor Complet Încărcată
Supa de cartofi la cuptor complet încărcată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 876 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 535 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, slănină de mere, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă De Cartofi La Cuptor Complet Încărcată, Cartoful Copt Complet Încărcat, și Salată De Cartofi La Cuptor Complet Încărcată # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați cartofii pe o tavă de prăjire și coaceți timp de 45 de minute. Când ați terminat, vârful unui cuțit ar trebui să treacă ușor prin cartofi.
Feliați slănina în lardoane (fâșii subțiri) și gătiți într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu, până când este crocantă.
Scoateți slănina din oală cu o lingură pliată și dați deoparte, lăsând picăturile în oală.
Adăugați făina în picăturile din oală și amestecați pentru a combina. Gatiti, fara a adauga culoare, pana cand faina si grasimea s-au combinat, aproximativ 1 minut.
Se toarnă laptele în timp ce bateți pentru a încorpora. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa si se ingroasa, amestecand frecvent, aproximativ 15 minute.
Scoateți pulpa de cartofi din piei și adăugați la amestecul de lapte. Mash cu partea din spate a unei linguri de lemn lăsându-l un pic chunky.
Adăugați slănina gătită (lăsând puțin afară pentru a garnisi supa), 1 cană de brânză și condimentați bine cu sare și piper. Se amestecă până se topește brânza.
Puneți supa în boluri, stropiți cu smântână (dintr-o sticlă de stoarcere), presărați cu bucățile de slănină rămase, brânză rasă și arpagic.