Supă De Caribou

Supă De Caribou
Supa de Caribou ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 74 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, roșiile conservate, cartofii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Rainforest Cafe Caribou pui de nucă de cocos cu sos de muștar de miere, Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cariboul într-un vas de 12 litri cu suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci; adăugați cartofii, roșiile, usturoiul, morcovii, ceapa, frunza de dafin și ardeiul roșu zdrobit. Se condimentează cu sare și piper și se aduce amestecul la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orezul și reduceți focul la mediu-scăzut. Continuați să gătiți până când orezul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Scoateți frunza de dafin pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista