Supă De Broccoli
Dacă aveți despre 50 de minute pentru a petrece în bucătărie, supa de Broccoli ar putea fi o uimitoare fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 355 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită piper, sare kosher, jumătate și jumătate și frunze de cimbru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încearcă Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Supă De Conopidă Și / Sau Broccoli (Ww 0 Point Soup) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie, la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până devin translucide, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartoful, cimbru, sare și bulion și dați la fiert. Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți neacoperit până când cartoful este fraged, aproximativ 10 minute.
Adăugați broccoli și fierbeți timp de 3 minute.
Puree supa în loturi într-un blender sau cu un blender de imersie. Întoarceți supa în oală și adăugați smântâna. Aduceți la foc mic, gustați și condimentați cu sare și piper.
Serviți cu toppinguri opționale.
Toppinguri opționale: parmezan ras, cheddar mărunțit sau slănină mărunțită .