Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., șuncă și supă de fasole ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 77 de cenți pe porție, primești un fel principal care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 16g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 210 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Taste of Home are 149 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Supă de fasole marină (șuncă și fasole) , Supă de șuncă și fasole, și Supă de șuncă și fasole.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
4
În aceeași tigaie, sotati ceapa în ulei timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați țelină; gatiti pana se inmoaie. Se amestecă fasolea, apa, șunca, cartofii, morcovul, sosul Worcestershire, sarea, cimbru, piper și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Cutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, Optional
6
Adăugați OS de șuncă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Cutie De Fasole Verde, Scursă
7
Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
8
Îndepărtați osul de șuncă; și puneți deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
9
Scoateți șunca din os și tăiați-o în cuburi. Aruncați osul. Întoarceți șunca în supă;încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mustar Preparat, Optional
10
Garnisiți supa cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)