Ai nevoie de un aperitiv fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetarian și vegan? Supa cu trei fasole ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 161 de calorii, 7 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită năut, busuioc, fasole pinto și cățel de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 61%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Supa de fasole (șuncă și fasole), O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței soba sau fasole mung și supa de fasole albă toscană cu broccoli Rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, căliți ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați următoarele nouă ingrediente. Se fierbe, neacoperit, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.