Supă Cremoasă De Cartofi Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa cremoasă de cartofi cu aragaz lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. Un amestec de țelină, sare, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 316 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Cartofi Cu Aragaz Lent, Supă Cremoasă De Cartofi Cu Aragaz Lent, și Supă cremoasă de pui și cartofi cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Puneți cartofii, țelina, ceapa, bulionul de pui și pătrunjelul într-un aragaz lent. Condimentează cu sare și piper negru. Setați aragazul la înălțime, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 2 ore.
Bateti faina cu laptele intr-un bol pana se omogenizeaza.
Se toarnă în aragazul lent și se amestecă până se îngroașă. Gatiti la inaltime inca 2 ore.
Puneți cartofii în aragazul lent la grosimea și consistența dorite; amestecați crema de brânză și șunca gătită. Fierbeți supa până când crema de brânză s-a topit, supa este groasă și cremoasă, iar șunca este încălzită, 30 de minute până la 1 oră.