Supă consistentă de porumb și dovleac

Supă consistentă de porumb și dovleac
Supa consistentă de porumb și dovleac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 299 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piure de dovleac, cartofi, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Supă Consistentă De Pui Și Porumb La Grătar, Supă Consistentă De Dovleac De Pui, și Supă de porumb – puteți face această supă consistentă oricând.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati prazul si morcovii in ulei fierbinte pana se inmoaie, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă bulionul de pui în amestecul de praz; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați cartofi, sare, cuișoare și piper; fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Turnați piureul de dovleac într-un bol mare. Se amestecă 1 cană de bulion și amestec de cartofi în dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul de dovleac, porumb și lapte în amestecul de bulion de pui în oala mare. Se amestecă pentru a combina și se fierbe până se încălzește și se amestecă aromele, cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Presărați porții individuale cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista