Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso

Supă consistentă de ciuperci Shiitake și Miso
Supa consistentă de ciuperci Shiitake și Miso este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 200 de calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $5.16 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de susan, ghimbir, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este perfect pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bas cu dungi de ghimbir-Miso în bulion de ciuperci Shiitake, Supă Miso Consistentă Cu O Singură Oală, și Supă De Ciuperci Shiitake.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista