Reteta supa Capellini cu pui bogat Brodo poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 35 de minute. Acest fel principal are 557 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 1,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare măcinată, frunze de pătrunjel, paste capellini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Capellini Cu Midii Și Scoici În Bulion Bogat De Șofran, Iepure Agnolotti cu rozmarin și pui Brodo, și Supă bogată de pui cu tăiței proaspeți.
Instrucțiuni
1
Condimentează generos fiecare bucată de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mare până începe să fumeze. Adăugați cu grijă bucăți de pui într-un singur strat, cu pielea în jos, pentru a rumeni fiecare bucată. După aproximativ 8 minute, întoarceți fiecare bucată și rumeniți-le pe a doua parte. Când bucățile de pui sunt maro intens pe ambele părți, așezați ceapa, țelina și morcovii în oală și gătiți până se rumenesc profund, aproximativ 15 minute, amestecând doar ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ciupercile, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați vinul și frunzele de dafin. Cu o lingură de lemn, răzuiți fundul oalei pentru a îndepărta bucățile caramelizate. Gatiti la foc mare pana ramane aproximativ 1/4 cana de vin, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați apa. Când apa se fierbe, îndepărtați orice spumă sau impurități care se ridică în vârf. Reduceți focul pentru a menține un foc mic, dar nu lăsați bulionul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Fierbeți bulionul descoperit timp de 2 1/2 până la 3 ore, degresând ocazional orice spumă și impurități care se ridică în vârf. Carnea de pui va fi fragedă și va cădea de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
7
Scoateți bucățile de pui din bulion și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare căptușită cu un prosop de ceai (sau o cârpă de brânză de grosime triplă) și se pune peste o oală mare și curată (sau se strecoară bulionul într-un castron mare și se întoarce bulionul în oală). Aruncați legumele. Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de bulion. Păstrați bulionul cald. Gustați și condimentați foarte bine (acesta este un fel de mâncare simplu care necesită multă sare și piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Când puiul este suficient de rece pentru a se descurca, tăiați carnea de pui din oase. Aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Așezați puiul mărunțit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita timp de aproximativ 5 minute, pana cand doar timid de al dente, apoi scurgeti-le printr-o strecuratoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Se toarnă pastele calde direct în castron cu puiul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Adăugați pătrunjelul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
14
Stropiți cu ulei de măsline și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
15
Adăugați 1 cană de bulion rezervat pentru a umezi amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
16
Se amestecă bine și se împarte uniform între 8 boluri de servire. Puneți 1 cană de bulion cald în castron. Împrăștiați niște parmezan peste fiecare castron de supă. Treceți fulgi de chili pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Polonic
17
Se servește cald atât cu o lingură, cât și cu o furculiță.