Supă Bogată De Orz De Vită

Supă Bogată De Orz De Vită
Supa bogată de orz de vită este o lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,6 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 35g de proteine, și 34G de grăsime. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, morcovi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă Bogată De Ceapă De Vită, și Supă de orz de vită pentru 2 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez, cum ar fi Le Creuset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați cozile de boi, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, timp de 10 minute până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Îndepărtați cozile de boi cu o lingură pliată și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați prazul, morcovii, ceapa, țelina și usturoiul în grăsimea din oală și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, timp de 10 minute, până când legumele încep să se rumenească. Legați crengile de cimbru împreună cu șirul de bucătărie și adăugați în oală împreună cu frunzele de dafin. Întoarceți cozile în oală și adăugați bulionul, 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Ridicați căldura și aduceți la fierbere. Coborâți focul, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră. Aruncați pachetul de cimbru și frunzele de dafin și îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Între timp, aduceți 4 căni de apă la fiert și adăugați orzul. Se fierbe descoperit timp de 30 de minute, se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Când supa este gata, adăugați orzul și gătiți supa încă 15 sau 20 de minute, până când orzul este fraged. În funcție de sărarea stocului, supa ar putea avea nevoie de o altă linguriță de sare și puțin piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Se servește fierbinte, cu sau fără cozi de boi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista