Sugo Rosso (Sos Roșu)
Sugo Rosso (sos roșu) este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 25 minute. Dacă aveți roșii, usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac și trei Ravioli cu brânză cu sos Sugo, Sos de roșii simplu | Sugo di Pomodoro Semplice, și Sugo finto - versiunea vegetariană a unui sos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Gatiti rosiile in apa clocotita pana cand pielea incepe sa se desparta, aproximativ 1 minut. Scoateți imediat roșiile și aruncați-le în apă cu gheață timp de câteva minute pentru a opri procesul de gătit.
Scoateți roșiile din apa cu gheață; îndepărtați și aruncați pielea de roșii.
Tăiați roșiile în bucăți. Amestecați roșiile într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu; încălziți usturoiul zdrobit în ulei până când este parfumat, având grijă să nu se rumenească, 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile amestecate și sarea; aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați busuiocul prin sos. Lăsați sosul să stea câteva minute pentru a permite aromei din busuioc să se amestece în sos.