Sufleu De Brânză
Brânză sufleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 350 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză elvețiană grosieră, parmezan, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Souffle cu șuncă și brânză, Ww Sufleu De Brânză, și Sufleu De Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți un sufle de 6 căni sau un vas de copt cu 1 1/2 linguri de unt. Pudrați interiorul vasului cu parmezan și eliminați excesul.
Într-o cratiță mare, topiți untul rămas la foc mediu-mare. Se amestecă făina și se fierbe timp de 2 minute, amestecând continuu, până când untul și făina se spumează și se spumează.
Scoateți tigaia de pe foc și bateți laptele fierbinte, apoi fierbeți la foc mediu și amestecați încet până se îngroașă, aproximativ 1 până la 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați condimentele, apoi gălbenușurile de ou, 1 by
Bateți albușurile până la vârfuri rigide, strălucitoare, apoi bateți 1/4 din ele în sos pentru a-l ușura. Îndoiți delicat albușurile rămase în sos, alternând cu brânza elvețiană rasă.
Întoarceți amestecul de sufle în vasul pregătit și puneți-l în cuptor. Reduceți căldura la 375 de grade F și coaceți până când sufleul s-a umflat la 1 sau 2 inci deasupra jantei și s-a rumenit deasupra, aproximativ 25 până la 30 de minute.