Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu caș de ghimbir-Tei

Sufganiyot (Hanukkah Donuts) cu caș de ghimbir-Lime ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 34. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, extract de vanillan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chai Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu cremă de unt de dovleac portocaliu, Cidru de mere Sufganiyot (gogoși Hanukkah) cu Caramel sărat, și Sufganiyot Mexican glazurat cu ciocolată caldă (gogoși Hanukkah) cu umplutură de Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2 1/2 căni de făină și sarea într-un castron mare și bateți pentru a aera și combina; pune deoparte. Înveliți un al doilea castron mare cu ulei vegetal; pus deoparte.
Așezați drojdia și 1 linguriță de zahăr într-un castron mediu.
Adăugați apa, amestecați pentru a combina și lăsați să stea până când amestecul se spumează, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 1/4 cană de zahăr, gălbenușurile de ou, laptele și vanilia și bateți pentru a combina.
Adăugați acest amestec în amestecul de făină rezervat și amestecați cu o lingură de lemn până când aluatul se reunește și începe să formeze o bilă.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Împrăștiați bucățile de unt peste aluat și frământați până când untul este complet încorporat și aluatul este neted, strălucitor și elastic, aproximativ 6 până la 8 minute.
Adăugați până la 1/4 cană de făină suplimentară, după cum este necesar, dacă aluatul este lipicios. Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în vasul cu ulei și întoarceți-l pentru a-l acoperi în ulei. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore. Între timp, faceți umplutura.Pentru umplutura de caș de ghimbir-var: umpleți o cratiță medie cu 1 până la 2 inci de apă și aduceți-o la foc mic la foc mare; reduceți focul la minim și mențineți apa la foc mic.
Așezați toate ingredientele, cu excepția untului, într-un castron mare rezistent la căldură și bateți pentru a combina. Puneți vasul peste, dar fără a atinge, apa care fierbe și bateți constant până când gălbenușurile se îngroașă și amestecul formează panglici când biciul este ridicat din vas, aproximativ 7 minute. (Verificați pentru a vă asigura că apa nu a început să fiarbă scoțând periodic vasul din cratiță folosind un suport sau un prosop uscat. Dacă apa fierbe, reduceți căldura, astfel încât ouăle să nu se coaguleze.)
Scoateți vasul din apa care fierbe și amestecați în unt câte 1 bucată, așteptând până când fiecare bucată este complet topită și încorporată înainte de a adăuga următoarea.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Strecurați cașul, apăsând pe solide și răzuind cașul suplimentar care se agață de partea inferioară a strecurătorului în vas; aruncați solidele rămase în strecurătoare. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața cașului pentru a preveni formarea unei piele; puneți deoparte în cameră temperature.To finisaj: tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pus deoparte. Puneți aluatul, transferați-l pe o suprafață de lucru ușor făinată și întindeți-l până când are o grosime de aproximativ 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de 2-1 / 2 inci, ștampilați cât mai multe runde de aluat și așezați-le pe foaia de copt pregătită la aproximativ 1/4 inch distanță. Adunați resturile de aluat într-o bilă și întindeți-le și tăiați-le din nou. Aruncați resturile de aluat rămase.Acoperiți aluatul rotund cu folie de plastic sau un prosop umed.
Lăsați-le să crească într-un loc cald până la pufos și aproximativ 1/2 inch grosime, aproximativ 30 de minute.
Puneți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu și puneți-l la foc mediu până când temperatura ajunge la 365 km f pe un termometru pentru bomboane/grăsimi. Între timp, așezați o grătar peste o a doua foaie de copt; pus deoparte.
Așezați zahărul într-un castron mare; pune deoparte.
Transferați cașul de ghimbir-var într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/4 inch; pus deoparte.Când uleiul este gata, adăugați 4 rondele de aluat și prăjiți până se rumenesc, răsturnând la jumătate, aproximativ 2 minute în total. (Dacă apar bule de aer în gogoși, străpungeți-le cu vârful unui cuțit.) Folosind o lingură cu fante, scoateți gogoșile pe grătar.
Adăugați încă 4 runde de aluat în ulei. În timp ce aceste runde de aluat se prăjesc, folosiți clești pentru a transfera primele 4 gogoși (încă fierbinți) în vasul cu zahăr. Aruncați pentru a acoperi zahărul, apoi reveniți la grătar. Repetați prăjirea și zahărulacoperirea rundelor de aluat rămase.Când gogoșile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, folosiți un cuțit pentru a perfora partea fiecăruia pentru a forma un buzunar în centru.
Așezați vârful pungii de conducte în buzunar și pipați aproximativ 1 linguriță de caș în interior.
Se servește cald sau la temperatura camerei.