Sufganiyot cu dulce de Leche frisca de umplere și ciocolată burniță

Sufganiyot cu dulce de leche frisca de umplere și ciocolată burniță ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de drojdie activă obișnuită, lapte cald, scurtare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dulce de leche Sufganiyot de Toloache, Dulce De Leche Churro Tots cu frisca, și Dulce De Leche Milkshake-Uri Cu Frisca Din Lapte De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți Sufganiyot. Într-un castron mare, amestecați apa caldă, drojdia și un vârf de zahăr granulat până se dizolvă drojdia; lăsați să stea câteva minute până când drojdia bulează. (Dacă drojdia nu face bule, aruncați amestecul și începeți de la capăt.) Se amestecă zahărul granulat rămas, 2 1/2 căni de făină, sarea, scorțișoara, laptele cald, uleiul și ouăle până se amestecă bine. Amestecați treptat mai multă făină până când aluatul este ferm și neted.
Ungeți ușor vasul mare cu ulei sau spray de gătit; așezați aluatul în vas, întorcându-l pentru a unge toate părțile. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea.
Puneți ușor aluatul; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare jumătate până la grosimea de 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 2 1/2 inch sau un pahar de băut, tăiați 30 de cercuri, apăsând împreună și răsturnând resturile de aluat, după cum este necesar.
Așezați cercurile pe foaia de biscuiți unsă pentru a se odihni, acoperind cercurile cu un prosop de bucătărie în timp ce uleiul pentru prăjit se încălzește, 15 până la 30 de minute.
În cuptorul olandez, încălziți uleiul de 3 până la 4 inci până la 375 F. Fry sufganiyot, 4 sau 5 la un moment dat, în ulei fierbinte aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc și se fierbe până la centru.
Se scurge pe o farfurie acoperită cu prosoape de hârtie. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de umplere.
Între timp, faceți frișcă Dulce de Leche. Într-un castron mare răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până când începeți să se îngroașe. Adăugați treptat zahăr pudră, apoi vanilie, bătând până se îngroașă. Bateți în dulce de leche, câte 1 lingură, până se încorporează complet, apoi până se formează vârfuri tari. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Pe foaie de hârtie cerată, aranjați sufganiyot răcit într-un singur strat. Folosind capătul unei linguri de lemn, faceți o gaură prin partea fiecăruia până la 1/2 inch de marginea opusă (aveți grijă să nu străpungeți complet). În punga de decorare prevăzută cu vârf rotund (lățime de 1/4 până la 3/4 inch), așezați amestecul de frișcă; pipă 1 până la 2 linguri în fiecare sufganiyot.
Într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, puneți chipsuri de ciocolată și scurtarea; resigilați punga. Cuptorul cu microunde la înălțime, oprindu-se pentru a stoarce punga la fiecare 30 de secunde, până când chipsurile sunt topite și netede.
Tăiați deschiderea foarte mică în colțul inferior al sacului; țeavă topită amestec de ciocolată peste sufganiyot.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 15 minute.