Suc de fructe prăjită și tartă de mere

Suc de fructe prăjită și tartă de mere
Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie, cuișoare măcinate, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Tartă De Dovlecei Cu Butternut Prăjit, Tartă prăjită cu mere, ceapă eșalotă și brânză de capră, și Suc de fructe prăjită și supă de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați laturile de squash pentru a face o formă dreptunghiulară. Feliați dovleceii în dreptunghiuri de 6 (2 pe 4 inci). Aruncați dovlecelul în 1 lingură de ulei de măsline, sare, piper, după gust, cuișoare măcinate și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Coaceți în cuptor până se înmoaie, aproximativ 15 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Măr: feliați merele în dreptunghiuri de 6 (2 pe 4 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie sotată la foc mediu-mare și adăugați mere, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se sotează până se înmoaie, având grijă să nu se gătească prea mult.
7
Compot de șalotă: cojiți 7 șalote mari și aruncați în 1 lingură de ulei, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
CompotCompot
Subţire-Subţire-
8
Se pune într-o tigaie și se acoperă cu folie de aluminiu. Prăjiți aproximativ 30 până la 45 de minute la 350 de grade F sau până la licitație.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să gătiți timp de 10 minute. Într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați șobolani cu cimbru proaspăt tocat și condimentați, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Așezați fiecare dreptunghi de dovleac deasupra unei bucăți de patiserie puf. Faceți același lucru cu merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2
Așezați o cantitate egală de brânză albastră deasupra dovlecelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Puneți patiseria de puf în cuptor până când dovlecelul și mărul sunt calde, iar brânza albastră s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați compotul de ceapă deasupra brânzei albastre și garnisiți farfuria cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Reduceți ingredientele în oală până la sirop. Finalizați cu piper negru proaspăt crăpat.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista