Suc de fructe ghindă umplute cu dragoste: Zucca Al Forno
Acorn Squash umplute cu dragoste: Zuccan Al Forno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 840 calorii, 29G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, nucșoară, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, Squash Ghindă Umplute, și Squash Ghindă Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie medie, încălziți 3 linguri de unt, adăugați ceapa și ciupercile și sotati până se înmoaie și ceapa își eliberează sucurile.
Se adaugă sare și piper, după gust și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mare, combinați mascarpone, Emmentaler, Parmigiano-Reggiano, ouă și nucșoară și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper și amestecă ceapa și ciupercile.
Într-o tigaie sotată, topiți untul rămas și aruncați cuburile de pâine, gătind la foc mare până când sunt crocante.
Așezați dovlecelul într-un vas de copt și, folosind în total o treime din amestecul de brânză, umpleți fundul fiecăruia dintre dovlecei. Folosind un total de jumătate din cuburile de pâine, așezați-le în cantități uniforme în fiecare dintre dovlecei. Topiți stratul de cub de pâine cu mai mult amestec de brânză, apoi cuburile de pâine rămase și brânza rămasă. Înlocuiți partea superioară a dovleacului și prăjiți 1 1/2 ore în cuptor, până când carnea este foarte moale.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute și scoateți brânza și carnea pentru a servi.