Suc de fructe de vară cu ierburi și tort de cartofi cu parmezan

Suc de fructe de vară cu ierburi și tort de cartofi cu parmezan
Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de făină universală, cartofi de aur yukon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Squash De Vară Cu Ierburi Și Torte De Cartofi, Supă De Cartofi Parmezan Cu Ierburi, și Panglici de dovlecei de vară cu lămâie și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 8 inci. Puneți deoparte 1/4 cană de ceapă verde feliată. Aruncați ceapa verde rămasă, brânza, făina, cimbru, sare și piper într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Strat 1/6 de cartofi în cercuri concentrice în fundul a 1 tigaie pregătită, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Strat 1/4 de dovleac în cercuri concentrice deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Se presară cu 1/6 amestec de brânză. Repetați cu 1/6 de cartofi, apoi 1/4 de dovlecei și 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Subţire-Subţire-
6
Se presară cu 1/6 amestec de brânză. Se acoperă cu 1/6 de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
8
Se presară cu 1/6 din amestecul de brânză și se presează ușor pentru a se aplatiza. Repetați procedura cu a doua tigaie de tort și amestecul rămas de cartofi, dovlecei, ulei și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
9
Acoperiți tigăile cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Îndepărtați folia; coaceți neacoperit până când tortele încep să se rumenească și cartofii sunt fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. (Se poate face cu 6 ore înainte. Mișto. Se acoperă cu folie și se răcește. Reîncălziți, acoperit cu folie, în cuptorul de 350 de metri până la încălzire, aproximativ 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Tăiați fiecare torte în pene.
13
Presărați pene cu 1/4 cană de ceapă verde; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista