Strudel Cu Brânză Cremă De Mere
Strudelul de brânză cu cremă de mere este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, nucșoară măcinată, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Strudel Cu Brânză De Mere, Strudel de mere (strudel apfel), și Strudel De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați mere; sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la mediu; gătiți 5 minute sau până se înmoaie, amestecând frecvent. Se amestecă zahărul brun, concentratul de suc de mere, scorțișoara și 1/8 linguriță de nucșoară. Gatiti 3 minute sau pana cand zaharul se topeste si amestecul este usor siropos.
Se ia de pe foc; se amestecă nucile. Mișto.
Puneți crema de brânză, zahărul granulat, smântâna și făina într-un bol; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Bateți în vanilie, sare și albus de ou.
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați straturile cu phyllo rămas și spray de gătit, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia de phyllo superioară cu spray de gătit. Lingura amestec de mere de-a lungul 1 margine scurtă de phyllo, lăsând o margine de 2 inch.
Stropiți amestecul de brânză cremă peste amestecul de mere. Îndoiți marginile lungi ale phyllo peste umplere (phyllo nu va acoperi complet umplerea). Începând de la marginea scurtă cu frontieră de 2 inch, roll up jelly-roll moda. (Nu se rostogolească prea strâns sau strudel poate împărți.)
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor; se răcește 10 minute pe foaia de copt pe un suport de sârmă.
Se presară cu zahăr pudră, dacă se dorește.
Tăiați în 6 porții egale folosind un cuțit zimțat.