Strawberry Towers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Strawberry Towers. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 6g de proteine, și 46G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți scorțișoară-zahăr, extract clar de vanillan, scurtare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Banana-Maple Towers, Turnuri de roșii și busuioc, și Banana-Maple towers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți foaia de patiserie într-un 14-in. x 10-în. dreptunghi. Folosind trei dimensiuni diferite de tăietori cookie în formă de inimă (3-1/2 in., 3 în. și 1 în.), tăiați 12 Inimi, patru din fiecare dimensiune (aruncați resturi).
Loc 2 în. în afară pe o foaie de copt unsă.
Se presară cu scorțișoară-zahăr.
Coaceți la 400 de kilograme timp de 8-10 minute sau până se rumenesc; îndepărtați cele mai mici inimi pe un suport de sârmă.
Coaceți inimile medii și mari cu 2 minute mai mult; scoateți pe un suport de sârmă.
Într-un castron mic, sigur pentru microunde, topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea; se amestecă până se omogenizează.
Transferați amestecul într-o pungă mică de plastic resigilabilă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Într-un castron mic, bateți crema până începe să se îngroașe.
Adăugați zahăr și vanilie; bateți până se formează vârfuri rigide.
Pentru asamblare, așezați inimi mari de patiserie pe farfurii de desert; deasupra cu o treime din frisca si jumatate din capsuni.
Stropiți cu ciocolată. Se acoperă cu inimi medii, încă o treime din frisca și căpșunile rămase.
Stropiți cu ciocolată. Dollop cu frisca rămasă. Țeavă de ciocolată în jurul marginii inimilor mici; introduceți în frisca în partea de sus a turnului.