Straturi de crab și ardei roșu prăjit
Crab și ardei roșu prăjit Stratan este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 326 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cimbru, ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare includ Straturi de crab și ardei roșu prăjit, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Unt tigaie de tort cu diametrul de 10 inci, cu laturi înalte de 2 inci.
Bateți ouăle și jumătate și jumătate într-un castron mediu pentru a amesteca. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si telina; saut până la moale, aproximativ 5 minute.
Se adauga ardeii si usturoiul; saut 2 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă ceapa verde, pătrunjelul și cimbru.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Adăugați cuburi de crab și pâine și aruncați pentru a combina.
Adăugați amestecul de ouă, sare și piper; se amestecă până se combină bine.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Lăsați să stea 30 de minute sau acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Presărați straturi cu brânză.
Coaceți până se rumenesc și se umflă, aproximativ 1 oră. Se răcește pe raft 30 de minute (centrul va cădea). Folosind un cuțit ascuțit, tăiați în jurul marginii pentru a slăbi.
Tăiați în pene și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.