Stocul bogat de Porcini este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Stoc Bogat De Curcan, Stoc Bogat De Pui, și Stoc Bogat De Pui De Casă.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile și 2 căni de apă într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți ciupercile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid. Clătiți ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați într-o cratiță de 3 litri; strecurați lichidul rezervat în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 3 căni de apă, ceapă roșie și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se aduce la fierbere la foc mediu; reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, 1 oră. Tulpina.