Stive spaniole de fructe și brânză
Rețeta spaniolă de fructe și brânză este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 44 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pasta de gutui, parmezan, pere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stive de biscuiți cu șuncă și brânză, Stive de brânză și roșii la grătar, și Mămăligă și stive de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți pasta de gutui din recipient.
Tăiați pasta transversal în 12 felii egale; tăiați fiecare felie în diagonală în jumătate pentru un total de 24 de felii.
Tăiați brânza în 24 de felii egale.
Tăiați fiecare pere în jumătate pe lungime și îndepărtați miezul.
Tăiați fiecare jumătate în 6 pene egale pentru un total de 24 de pene.
Pentru a servi, așezați pene de pere pe farfuria de servire; acoperiți fiecare pană cu felie de brânză și felie de pastă de gutui.
Se presara cu coaja de lamaie.