Stil Florentin De Pui
Stilul Florentin de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 625 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. Dacă aveți șalotă, pătrunjel, spanac cu frunze tăiate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 41 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Fripturi În Stil Florentin La Grătar, Stracotto alla fiorentina (tocană de vită în stil florentin), și Pui Și Șuncă Florentină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Presărați puiul cu sare și piper. Dragați puiul în făină pentru a acoperi ușor. Scuturați orice exces de făină. Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe o farfurie și cort cu folie pentru a-l menține cald.
Topiți 2 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați șalotele și usturoiul și sotati până când șalotele sunt translucide, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite pe fundul tigaiei, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 3 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate, amestecând des, aproximativ 3 minute. Se amestecă pătrunjelul. Condimentează sosul, după gust, cu sare și piper.
Adăugați puiul și orice sucuri acumulate în sos și întoarceți puiul pentru a acoperi sosul.
Între timp, topiți restul de 2 linguri de unt într-o altă tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă spanacul și se sotează până se încălzește. Condimentează spanacul, după gust, cu sare și piper. Aranjați spanacul pe un platou.
Așezați puiul deasupra spanacului.
Se toarnă sosul și se servește.