Steakhouse Shepherd ' s Pie
Steakhouse Shepherd ' s Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 743 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,36 USD pe porție. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. 300 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ceapă, cartofi idaho, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Steakhouse Shepherd ' s Pie, Rachael Ray 's Steakhouse Shepherd' s Pie-masă de 30 de Minute, și Paleo Shepherd ' s Pie.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere. Condimentați apa cu sare și fierbeți cartofii până se înmoaie, 12 până la15 minute. Atenție: salvați o oală de apă de gătit cu amidon chiar înainte de scurgere.
Încălziți o tigaie cu părțile înalte la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin, o jumătate de tură din tigaie și slănină. Crisp bacon și scoateți-l pe placa căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugați filet în tigaie și caramelizați carnea, 4 până la 5 minute.
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți până se înmoaie, cu 6 până la 7 minute mai mult, apoi condimentați cu sare și piper.
În timp ce bucătarii de carne încălzesc o oală mică de sos la foc mediu și topesc untul, batem făina în unt, gătim 2 minute, apoi batem bulionul de vită în făină, adăugăm sosul Worcestershire și condimentăm cu sare și piper, după gust. Îngroșați 6 până la 7 minute.
Se toarnă sosul peste carne și se pornește broiler.
Temperați gălbenușul de ou bătându-l cu apa de gătit a cartofului cu amidon.
Puneți cartofii scursi înapoi în oala în care i-ați gătit pentru a-i usca puțin. Puneți cartofii cu gălbenuș de ou și smântână, apoi pliați în brânză albastră mărunțită și arpagic. Condimentați cartofii cu sare și piper și întindeți-i pe partea superioară a cărnii într-un strat uniform.
Încingeți cartofii cu boia și puneți-i sub broiler pentru a crocanta și rumeni cartofii, 2 până la 3 minute. Zdrobiți slănina rezervată deasupra.
Serviți imediat chiar din tigaia fierbinte.