Squash Kabocha umplut cu tocană arabă de miel

Squash Kabocha umplut cu tocană arabă de miel
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Squashul Kabocha umplut cu tocană arabă de miel ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de miel, bulion de pui, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Ciuperci Sălbatice Cuscus Miel Umplute Kabocha Squash, Mia Bamian Arabă miel și Okra tocană, și Carne De Porc Și Spanac Umplute Kabocha Squash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1 lingură. ulei într - un 5-la 6-qt. pan la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați mielul cu 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper, apoi se rumenesc în ulei, amestecând ocazional, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați mielul într-un castron și reduceți focul sub tigaie la mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați șobolani, 1 lingură. ulei și 1/4 cană bulion la tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 7-10 minute; adăugați un strop de apă dacă picăturile încep să se întunece. Întoarceți carnea în tigaie și presărați cu baharat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
BaharatBaharat
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați încă 2 căni de bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți 1 oră, adăugând încă 1/4 cană bulion dacă tigaia începe să se usuce. Se amestecă orezul și roșiile și se întoarce la fierbere. Între timp, continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Cu un cuțit scurt, tăiați cu grijă în jurul tulpinii de squash pentru a face un 4-in. capac. Scoateți capacul cu un cuțit de masă. Răzuiește și aruncă semințele din capac și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Periați interiorul dovlecelului și interiorul capacului cu restul de 1 lingură. ulei, apoi presărați-le cu restul de 1/4 linguriță. fiecare sare și piper, basculare suc de fructe pentru a acoperi uniform. Setați dovlecelul pe o foaie de copt cu margini. Înțepați cu o furculiță în câteva pete lângă vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Umpleți dovlecelul cu atâta tocană cât se potrivește. Setați capacul la loc și coaceți până când dovlecelul este doar fraged în interior când este străpuns, 70 de minute până la 1 1/2 ore. Între timp, lingura rămase tocană într-o tigaie mică pâine, se acoperă cu folie, și se coace 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Se amestecă arpagicul în tocană în tigaie și dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați dovlecelul pe un platou cu 2 spatule largi (dovlecelul se poate împărți puțin; este în regulă). Folosiți o lingură mare de metal pentru a scoate dovleceii și tocați în boluri de supă, adăugând tocană din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate69
Revista