Squab Marsalan este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o băutură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ciuperci cremini, ulei de măsline, creme fraiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Squab Salmi, și Squab Umplute Cu Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați sânii și picioarele cu sare și piper. Când tigaia este fierbinte, așezați squabul cu pielea în jos în tigaie și căutați până când este auriu și crocant, aproximativ 6 minute. Flip și continuați să gătiți până când squabul este mediu rar, cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o farfurie pentru a vă odihni.
4
Degresați tigaia, lăsând câteva linguri de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotele în picăturile din tigaie și presărați sare, răzuind picăturile cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
6
Sotati ceapa pana cand incep sa se inmoaie, 1 minut, apoi adaugati ciupercile si sotati pana cand incep sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
7
Turnați cu grijă coniacul de pe foc, apoi readuceți tigaia la foc până când alcoolul s-a fiert complet și tigaia este aproape uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă marsala și se aprinde din nou, permițând vinului să gătească până când flacăra se stinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați bulionul de pui și fierbeți la foc mic pentru a reduce ușor sosul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Întoarceți squabul în tigaie și fierbeți ușor pentru a se încălzi, 1 minut. Placă 1 picior și sân pe placă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți sosul de pe foc și amestecați creme fraiche și unt, amestecând până când tocmai s-a încorporat. Se amestecă pătrunjelul și salvia. Gustați și reglați condimentele, apoi turnați sosul în jurul squabului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate