Spiedini de prepeliță cu mămăligă salvie și Asiago
Quail Spiedini cu salvie Polentan și Asiago ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 804 calorii, 51G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Pentru $ 7.37 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ceapă, pancetta, frigarui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până mamaliga ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Mămăligă Cu Lămâie ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Prepeliță la grătar cu mămăligă albă, Grill - Ul: Suc De Fructe Ghindă Cu Asiago Și Salvie, și Mamaliga mic dejun cremos cu Asiago, cimbru, slănină și ouă fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Verificați prepelița pentru oase sau pene și puneți-o în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați pancetta, oțet, ulei de măsline, miere și piper negru și aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte și preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-o cratiță de 3 litri, puneți ceapa, apa și salvia și dați la fiert. Filetați o prepeliță, urmată de o bucată de pancetta, urmată de o prepeliță pe fiecare dintre cele patru frigarui și așezați-o pe cea mai tare parte a grătarului. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte, pana cand doar roz la oasele picioarelor. Între timp, turnați polenta încet într-un flux subțire în apă clocotită, până când totul este încorporat și polenta se îngroașă, aproximativ 1 până la 2 minute. Treceți la o lingură de lemn, adăugați Asiago și gătiți încă un minut, până când este la fel de groasă ca pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Brânză Asiago
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Prepeliță
1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb Perlat
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Se ia de pe foc și se toarnă pe o placă de tăiere pregătită pentru service. Puneți frigarui deasupra mămăligii și serviți.