Sparanghel Prăjit Balsamic

Sparanghel Prăjit Balsamic
Sparanghelul prăjit Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel Prăjit Balsamic, Sparanghel Balsamic Prăjit, și Sparanghel la grătar sau prăjit cu Balsamic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Așezați într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți cu ulei de măsline și oțet; presărați sare, usturoi și piper, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
5
Coaceți la 425 timp de 10 minute, întorcându-vă o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista