Sparanghel Murat
Sparanghelul murat este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 250. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 3 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sparanghel, sare de conservare și murare, crenguțe de mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel Murat, Sparanghel Murat, și Sparanghel Murat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, aduceți 2 căni de apă, oțet și următoarele 4 ingrediente la fierbere într-un 3-qt. cratiță din oțel inoxidabil la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul și sarea.
Clătiți sparanghelul; rupeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului. Tăiați sulițele la lungimi de 4 inci (pentru a se potrivi borcanelor).
Așezați 2 crenguțe de mărar și 1 cățel de usturoi în fiecare borcan fierbinte. Împachetați bine sparanghelul, tăiați capetele în jos, în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.