Sparanghel copt cu sos de unt Balsamic
Sparanghelul copt cu sos de unt Balsamic este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 76 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de sparanghel, sare și piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sparanghel Prăjit Cu Sos Balsamic De Unt Brun, Sparanghel Balsamic La Cuptor, și Sparanghel Cu Unt Rumenit Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aranjați sparanghelul pe o foaie de copt. Se acoperă cu spray de gătit și se condimentează cu sare și piper.
Coaceți sparanghelul 12 minute în cuptorul preîncălzit sau până se înmoaie.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de soia și oțetul balsamic.
Se toarnă peste sparanghelul copt pentru a servi.