Sparanghel Caserola I

Sparanghel Caserola I
Sparanghel caserola s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.08 pe portie. O porție conține 213 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de tapioca, ouă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Sparanghel și caserolă de șuncă, Caserola de șuncă și sparanghel, și Caserola De Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați sparanghelul și tăiați-l în bucăți de 3/4 inch; blanch în cuptorul cu microunde timp de 2 până la 3 minute și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Așezați sparanghelul, șunca și ouăle într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Într-un castron mare combinați ceapa, ardeiul gras, brânza, tapioca, pătrunjelul, sucul de lămâie, supa și laptele; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
TapiocaTapioca
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă amestecul în vas de copt și se amestecă împreună cu sparanghel, șuncă și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 până la 35 de minute sau până când sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista