Sparanghel Caserola I
Sparanghel caserola s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 2.08 pe portie. O porție conține 213 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de tapioca, ouă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Sparanghel și caserolă de șuncă, Caserola de șuncă și sparanghel, și Caserola De Sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați sparanghelul și tăiați-l în bucăți de 3/4 inch; blanch în cuptorul cu microunde timp de 2 până la 3 minute și scurgeți.
Așezați sparanghelul, șunca și ouăle într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Într-un castron mare combinați ceapa, ardeiul gras, brânza, tapioca, pătrunjelul, sucul de lămâie, supa și laptele; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul în vas de copt și se amestecă împreună cu sparanghel, șuncă și ouă.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 25 până la 35 de minute sau până când sunt fierte.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.