Sparanghel cald cu piper negru parmezan Zabaglione

Sparanghel cald cu piper negru parmezan Zabaglione
Sparanghel cald cu un piper negru parmezan Zabaglione ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 2.76 pe portie. O porție conține 290 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de sparanghel, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Sparanghel Cu Piper Negru-Pecorino Zabaglione, Sparanghel la gratar cu piper Zabaglione, și Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați sparanghelul și scoateți capetele tulpinii cu degetele. Într-un cazan dublu (suficient de mare pentru a ține sparanghelul în porțiunea de apă), combinați gălbenușurile, oul și vinul cu biciul, amestecând energic până se formează amestecul spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
2
Îndepărtați amestecul de ouă de pe foc și aruncați sparanghelul în jumătatea inferioară a tigaiei și gătiți 1 minut și 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Între timp, bateți untul, smântâna, parmezanul și piperul negru în amestecul de ouă și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
4
Scoateți, scurgeți sparanghelul și împărțiți între patru plăci. Împărțiți sosul, presărați cu piper proaspăt crăpat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista