Sparanghel aburit cu sos olandez
Sparanghel aburit cu sos Hollandaise ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.52 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. 645 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sparanghel Cu Sos Olandez, Sparanghel Cu Sos Olandez De Portocale, și Sparanghel cu sos Hollandaise Vegan.
Instrucțiuni
Pregătiți sparanghelul: rupeți capetele dure cu degetele. Îndoiți sulițele de sparanghel aproape de capăt și se vor rupe în mod natural acolo unde Sulița nu mai este dură.
Pentru o prezentare elegantă a sulițelor, folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta un strat foarte subțire al pielii exterioare a celor doi până la trei centimetri inferiori ai sulițelor de sparanghel.
Pregătiți o tigaie mare, superficială (cu un capac) cu o jumătate de centimetru de apă și un suport pentru aburi.
Pregătiți sosul olandez: topiți untul într-o oală mică.
Puneți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea și cayenne într-un blender.
Amestecați ouăle timp de 20-30 de secunde la viteză medie spre medie până la o culoare mai deschisă.
Întoarceți blenderul la cea mai mică setare și stropiți încet în untul topit fierbinte în timp ce blenderul merge. Continuați să amestecați câteva secunde după ce tot untul este încorporat.
Gustați sosul și adăugați mai multă sare sau suc de lămâie, dacă este necesar. Păstrați cald în timp ce aburiți sparanghelul.
Aburiți sparanghelul: aduceți apa din tigaia aburitoare la fierbere.
Așezați sparanghelul pe grătarul cu aburi. Acoperă.
Aburiți timp de 3 până la 5 minute, până se înmoaie, dar totuși puțin crocant, cu siguranță nu moale. Momentul depinde de cât de groase sunt sulițele de sparanghel.
Serviți: pentru a servi, farfuriați sparanghelul.
Se toarnă sos olandez peste ele.