Spanakopita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 89 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Spanakopita, Spanakopita, și Placinta cu oala Spanakopita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 3 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se continuă să se soteze până când spanacul este șchiopătat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Adăugați suc de lămâie, îndepărtați-l de pe foc și puneți-l într-un colizor și stoarceți excesul de lichid. Puneți deoparte să se răcească. Umplutura trebuie să fie rece și uscată pentru a împiedica Filonul să devină ud. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu feta, coriandru și nucșoară. Se condimentează, apoi se pliază în amestecul de spanac răcit până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F, periați 2 foi de copt cu puțin unt topit. Desfaceți aluatul phyllo și așezați o foaie plată pe o suprafață de lucru. Aveți grijă să păstrați phyllo acoperit cu un prosop umed, nu umed, în timp ce lucrați pentru a preveni uscarea și a deveni fragil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Ungeți foaia cu unt topit, apoi presărați uniform cu puțin oregano și arpagic. Repetați cu încă 2 foi de phyllo, stivuind unul peste celălalt. Cu un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați foile pe lungime în treimi pentru a forma 2 benzi de 1/2 inci. Faceți acest lucru cu toate foile de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați o linguriță de umplutură în apropierea colțului 1 al benzii filo stratificate. Îndoiți capătul într-un unghi peste umplutură pentru a forma un triunghi. Continuați să pliați triunghiul de-a lungul benzii până ajungeți la capăt, cum ar fi plierea unui steag.
8
Ungeți blatul cu unt și praf cu parmezan, așezați pe foaia de copt pregătită și acoperiți în timp ce pregătiți produsele de patiserie rămase. Repetați până când toate benzile de umplere și fileu sunt epuizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute până când triunghiurile sunt clare și aurii.