Spanac Manicotti

Spanacul Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 374 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de brânză ricotta, spanac tăiat, coji de manicotti și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scoici ai putea urma acest curs principal cu Tacos de desert cu coji subțiri de biscuiți, Ganache de ciocolată, umplutură de fructe proaspete și CocoWhip de tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Spanac Manicotti, Manicotti de spanac cu șuncă, și Manicotti Cu Spanac Peste Noapte.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Cook, Manicotti, conform instrucțiunilor de pe cutie. Clătiți cu apă rece; se scurge bine.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 1/2 căni din amestecul de brânză italiană, ardeiul roșu, brânza ricotta, spanacul, usturoiul și oul.
În partea de jos a vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), întindeți 1 cană de sos de paste. Puneți amestecul de ricotta în manicotti; așezați peste sos în vas.
Se toarnă sosul rămas peste manicotti.
Acoperiți bine cu folie; coaceți aproximativ 30 de minute sau până când sosul clocotește. Descoperi fel de mâncare; se presara cu restul de 1/2 cana amestec de brânză italiană.
Coaceți neacoperit cu 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.