Spanac, linte roșie și Curry de fasole

Spanac, linte roșie și Curry de fasole
Spanacul, lintea roșie și Curry de fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 437 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de usturoi, coriandru, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Spanac, linte roșie și Curry de fasole, Curry rapid de linte roșie și spanac, și Curry Cu Linte, Cartofi Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți lintea și puneți-o într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți oala și fierbeți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Într-un castron, amestecați piureul de roșii și iaurtul. Se condimentează cu garam masala, turmeric, chimen și pudră de chile. Se amestecă până devine cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Garam MasalaGaram Masala
Piure De RoșiiPiure De Roșii
TurmericTurmeric
IaurtIaurt
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul și ghimbirul; gatiti pana ceapa incepe sa se rumeneasca. Se amestecă spanacul; gătiți până la verde închis și ofilit. Se amestecă treptat amestecul de iaurt. Apoi amestecați roșiile și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
TomateTomate
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
IaurtIaurt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă lintea și fasolea amestecată în amestec până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
FasoleFasole
6
Se încălzește, aproximativ 5 minute.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista