Spanac De Usturoi

Spanac De Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul de usturoi. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Un amestec de spanac pre-spălat, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și rozmarin-toasturi de usturoi, Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi, și Pizza Cu Usturoi Cu Spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Adăugați usturoiul; sotati 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați jumătate de spanac; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Adăugați spanacul rămas; gătiți 5 minute sau până când spanacul se ofilește, amestecând frecvent. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista