Spanac și șuncă fierbinte paste coapte false cu un vârf crocant

Spanac și șuncă fierbinte paste coapte false cu un vârf crocant
Spanacul și pastele coapte cu șuncă fierbinte, cu un vârf crocant, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1287 calorii, 73G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. Un amestec de spanac, globul ocular, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până măsline ai putea urma acest curs principal cu Un Castron Ciocolata Fulgi De Ovăz Cookie-Uri ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Scuderi Copii Rapid, Fals-Coapte Ziti, Paste crocante coapte cu ciuperci, cârnați și sos de cremă de parmezan, și Paste de tăiței de portocale și sfeclă prăjită cu nuci de miere și Kale crocante la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Puneți o oală mare cu apă la foc mare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați pastele, apa sărată și gătiți la al dente, cu o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
În timp ce apa ajunge la fierbere pentru paste, încălziți o tigaie medie și adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați 1 lingură EVOO, 1 tură de tigaie și untul. Când untul se topește în ulei, se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 2 minute, apoi praful de ceapa cu faina si continuati sa gatiti timp de 1 minut. Se amestecă încet în lapte. Aduceți ușor laptele într-o bulă, lăsați laptele să se îngroașe puțin, apoi amestecați capocola, spanacul și 1/2 cană Parmigiano rasă. Condimentează sosul cu nucșoară și cayenne și scoate de pe foc. Gustați și adăugați puțină sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
YukonYukon
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Combinați pastele fierte și mozzarella cubată cu sosul, amestecați pentru a acoperi complet, întorcându-se Iar și iar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Transferați pastele îmbrăcate într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Pentru a face toppingul de pesmet, combinați pesmetul, 2 linguri de EVOO și restul de 1/2 cană Parmigiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
YukonYukon
9
Presărați amestecul de pesmet deasupra pentru a acoperi pastele de la margine la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Transferați vasul de copt sub broiler și fierbeți până se rumenesc și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Garnisiți cu pătrunjel tocat. Ce gut-buster!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12
Yum-o!
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista