Spaghetti alla Carbonara di Zucchine
Spaghetti alla Carbonara di Zucchine ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 394 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Spaghetti Alla Carbonara Di Zucchine, Spaghetti Alla Carbonara, și Spaghetti alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați usturoiul și saut-ul până la auriu pal, aproximativ 1 minut.
Se adauga dovlecelul si saut-ul pana incepe sa se coloreze, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc; aruncați usturoiul.
Între timp, bateți ouăle și parmezanul într-un castron mare pentru a se amesteca. Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, dar inca Ferme de muscat, amestecand ocazional.
Scurgeți pastele; adăugați la amestecul de ouă și aruncați pentru a acoperi (căldura din paste va găti ouăle).
Adăugați amestecul de dovlecei și jumătate de busuioc în paste; Se amestecă ușor pentru a se amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se presară cu busuioc rămas și se servește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto